3-6 JANUARI, 2019, GÖTEBORG, SVERIGE

Livestream

Under Gothia Innebandy Cup kommer vi att livesända matcherna kostnadsfritt från ett antal hallar. Vi ger dig som inte kan vara på plats en möjlighet att se ditt lag, dina barn eller bara se en massa innebandy med lag från 7 olika nationer. Ni kommer kunna se matcherna live helt kostnadsfritt. Önskar ni se en match i efterhand kostar det 39 kr, då kan man både titta på den och ladda ner den. Matcherna som sänds live kommer ni kunna hitta i spelprogrammet här på hemsidan så snart spelschemat är publicerat.

Detta är det bästa sättet för alla som inte kan vara på plats att få uppleva Gothia Innebandy Cup!


Se matcherna var du än är!

Se matcherna var du än är!

Matcherna kan du hitta både i spelprogrammet på vår hemsida och i våra appar för både Android och iPhone. Det går lika bra att se matcherna på datorn som på en smartphone eller surfplatta. Då matcherna sänds både live och finns tillgängliga efteråt kan du se matcherna var du än är och när du vill.


Ha full koll på vad som händer

Ha full koll på vad som händer

Grafiken visar vilka lag som spelar, vilket land de representerar och lagens tröjfärg.
Ställningen är hela tiden uppdaterad och vid mål visas även målskyttens namn och nummer.
Sändningarna kommer sändas med ljud men utan kommentatorer.
Med undantag för A-finalerna där det även kommer finnas kommentatorer.


Hitta matchen du söker

Hitta i spelschemat

Hitta i spelschemat

Enklaste sättet att hitta matcherna är att söka på ditt lag. Du får då upp en lista med alla matcher som ditt lag spelar.

Leta efter live symbolen

Leta efter live symbolen

Matcher som kommer att sändas eller har sänts live kommer ha en symbol som visar att matchen finns att se. Symbolen ser ut som ovan. När du klickat på matchen får du upp all information.

Gå till livesändningen

Gå till livesändningen

Matcher som sänds live kommer tydligt visa var du ska klicka för att komma till livesändningen. En stor bild med play-symbol och mer information visas högst upp på sidan. Klicka på play-symbolen för att gå till sändningen.


Samtliga matcher från följande planer planeras att sändas live 2019

Lundbystrand 1, Lisebergshallen, Valhalla A, Gothia Arena (Valhalla B), Frölunda kulturhus, Idrottshögskolan, Prioritet Serneke Arena A, Torpahallen, Sandeklevshallen, Salming arena, ÖHK-Hallen K


Ladda hem våra app.

iPhone

iPhone

Med vår app för iPhone hittar ni all information ni behöver under turneringen. Senaste nytt, Webb-tv, reglemente, turneringsinformation och självklart hela spelschemat med alla resultat. Här kan du även följa matcherna live, se mål för mål, vem som gjorde mål och vem som assisterade.

Ladda ner.

iPad

iPad

Vår app för iPad innehåller samma information som appen för iPhone men är anpassad för den större skärmen. iPadens större skärm gör att ni kan se mer av allt på samma gång.

Ladda ner.

Android

Android

Med vår app för Android hittar ni all information ni behöver under turneringen. Senaste nytt, Webb-tv, reglemente, turneringsinformation och självklart hela spelschemat med alla resultat. Här kan du även följa matcherna live, se mål för mål, vem som gjorde mål och vem som assisterade.

Ladda ner.

Newbody
Klubbhuset
Consat
Göteborg & co