3-6 JANUARI, 2019, GÖTEBORG, SVERIGE

Uppdrag – vad passar dig?

Nedan presenterar vi samtliga uppdrag som finns att söka. 

Skolvärd

Som Skolvärd har du som uppgift att ta hand om våra lag som bor på skola. Du förser lagen med information och ser till att de trivs och känner sig hemma. Som skolvärd har du verkligen chansen att lära känna ledare och spelare och skaffa vänner för livet. Du bor, sover och äter på skolan precis som lagen och är igång mer eller mindre non-stop under hela veckan.

Minimiålder: 23 år

Läs mer om uppdraget här …

Sök uppdraget här…

Städare 

Som Städare har du i uppgift att städa på en av våra skolförläggningar. Vi städar framför allt duschar och toaletter men även korridorer, trappor och andra allmänna utrymmen. I samband med lagens avresa slutstädar vi hela skolan. 

Minimiålder: 18 år

Läs mer om uppdraget här …

Sök uppdraget här…

 

Första Hjälpen/Sjukvårdare

Som Första Hjälpen under Gothia Innebandy Cup finns du tillgänglig på någon av våra spelplatser i Göteborg. Du måste vara uppmärksam, ansvarsfull och beredd att ta snabba och viktiga beslut. Som sjukvårdare är du på plats så länge matcherna pågår. Eventuella förseningar kan påverka och variera antalet timmar/pass. För uppdraget krävs att du genomfört utbildning i Första Hjälpen (intyg måste uppvisas).

Minimiålder: 21 år

Läs mer om uppdraget här … 

Sök uppdraget här…

 

Livestream-filmare

Ditt engagemang som Live-filmare under Gothia Innebandy Cup har stor betydelse för att våra lag ska få bästa tänkbara hjälp. Du kommer att finnas tillgänglig på någon av våra spelplatser i Göteborg. Du måste vara teknikintresserad, noggrann och ansvarsfull.

Minimiålder: 17 år

Läs mer om uppdraget här … 

Sök uppdraget här…

Newbody
Klubbhuset
Consat
Göteborg & co